Bewakingsagent

Trigion Security
Onderdeel van Facilicom

"Als beveiliger in een winkelcentrum observeer ik het gedrag van het winkelend publiek. Als het nodig is, verricht ik aanhoudingen. De winkeliers voelen zich veiliger omdat ik de winkels bewaak. In dit werk heb ik veel contact met mensen."

Receptionist

Facilicom Facility Solutions
Onderdeel van Facilicom

"Als receptioniste ben ik de gastvrouw van het bedrijf waarvoor ik werk. Ik run de receptie in de inkomhal en beantwoord telefoons. Je moet voor dit werk representatief en servicegericht zijn, maar ook goed kunnen multitasken. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt." 

Catering medewerker

Prorest Catering
Onderdeel van Facilicom

"Een job in de catering is heel afwisselend. Ik bereid de lunch voor, vul de counter en de automaten, bedien de kassa en maak alles schoon. Ik voel mij de gastvrouw van het bedrijfsrestaurant. Het is leuk om ervoor te zorgen dat de gasten een ontspannende middagpauze hebben gehad."

Facility medewerker

Facilicom Facility Solutions
Onderdeel van Facilicom

"Ik werk als Facility Coördinator bij één van de klanten van Facilicom Facility Solutions. Daar bewaak ik de gemaakte afspraken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau. Daarnaast onderhoud ik proactief contacten met de opdrachtgever, geef ik leiding aan medewerkers en stuur leveranciers aan."

Technisch medewerker

One Building Maintenance
Onderdeel van Facilicom

"Mijn werk bestaat uit preventief, planmatig en correctief onderhoud in de meest brede zin van het woord. Bij One Building Maintenance werken we bij voorkeur met contractonderhoud: we leveren dan 24 uurdiensten gedurende 365 dagen per jaar. Ook verzorgen wij alle wettelijke en verzekeringstechnische inspecties en keuringen."

Staf- en administratief medewerker

"Als Manager van de afdeling OSA (Operationele Staf Afdeling) en Facturatie ben ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het contractbeheer van grote klanten. Via nauwe contacten met collega's op diverse hiërarchische niveaus bespreek ik de inhoud en de voortgang van de contracten."

Sales

"Als sales en security auditor is het mijn taak om samen met (potentiële) klanten te zoeken naar passende beveiligingsoplossingen "op maat". Het is een uitdagende en afwisselende job in een fijne werkomgeving, waarbij klantgerichtheid, directe communicatie en samenwerken centraal staan."

Specialist in facilitaire dienstverlening

De toonaangevende facilitaire dienstverlener

Als medewerker van Facilicom werk je op het hoofdkantoor van Facilicom in Antwerpen of heb je een staf- of operationele functie op een van onze andere vestigingen in België. De stafafdelingen ICT, Communicatie, HR, Marketing , Facility en Fleet bieden centrale ondersteuning aan de verschillende divisies van de Facilicom Services Group Belgium: een ambitieus en groeiend bedrijf dat opereert op het gebied van schoonmaak, bedrijfscatering, bewakingtechnisch onderhoud, facilitair management, passagier assistentie en dienstencheques

Je levert als staf- of operationeel medewerker een bijdrage aan een efficiënte uitvoering van dit brede dienstenpakket. In totaal werken er ruim 4000 medewerkers bij Facilicom in België en 31.000 medewerkers bij de Facilicom Services Group Internationaal.  Op welke (staf)afdeling of in welke divisie je ook werkt; onder het motto 'samen sterk' hebben we allen een gemeenschappelijk doel: "een sterk en succesvol Facilicom".
Lees meer over Facilicom

Vind vacaturesVandaag hebben we 77 vacatures

De nieuwste vacatures

Door werkenbijfacilicom.be te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen